2010. december 19., vasárnap

Mindenkinek, aki velem játszott advent idején!:)

A kulcslyukjáték győztesének sorsolását holnap reggel szeretném sorra keríteni, hogy legyen esélye még az ajándékomnak karácsony előtt megérkezni hozzá. Mindenkinek annyi cédulája lesz, ahányszor nyert.

És, ahogy az elején ígértem, még egy meglepit tartogatok: mindenki, aki részt vett a kulcslyukjátékban, szerepel egy 2. sorsolásban, melynek nyertese szintén ajándékot kap! Itt azonban minden név csak egyszer szerepel majd. 

A fejléc alatt találtok két aloldalt, az egyik a kulcslyukjáték eddigi győzteseinek nevét tartalmazza, este odakerül majd még az utolsó nyertes (vagy nyertesek:) neve. Ebben a formában lesz majd felvagdosva, és sorsolva a névsor.
A másik aloldalban eddig a még versenyben lévő játékosok szerepeltek, most azok kerülnek be oda, akik csak egyszer is részt vettek a kulcslyukjátékban. Kérem, ellenőrizzétek, nem hagytam-e ki valakit!

A 27-28. sorsolást lásd alább!

3 megjegyzés:

GhostGirl írta...

hát remélem,szerencsém lesz ^^
igazán jó lenne nyerni valamit ^^

Unknown írta...

Belinda, nagyon köszönöm ezt a játékot, függetlenül tőle, hogy nyerek e valamit vagy sem, én jól éreztem magam közben. Miután már megkaptam a saját ajándékom sem bírtam ki hogy ne jöjjek kukucskálni.

Tökéletes volt a szervezés, rengeteget dolgoztál vele, szóval le a kalappal!

Békés boldog ünnepeket kívánok Neked és minden kedves ajándékozónak és kukucskálónak :)

Kera

Belinda írta...

GhostGirl! Mindnyájan Fortuna kezében vagyunk!:)

Kera! Nagyon szépen köszönöm, azt is hogy játszottál velem:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...