2011. február 21., hétfő

Az én kis topicom :)

Nemrég tudtam meg, hogy pontosan mit is jelent ez a szó, és hogy a Mackókirálynő az én topicom. Ni!:) Már ilyen zsenge korban elérte e (2S?:) dicsőség.
E minőségében most az első "öltöztetős baba" történetével szerepel. Mint látható, nem egy kispályás topic ő, nagyban kezdtük. :)
A baba egy ősöreg, sokat látott óriásmoncsicsi, aki már számos uralkodó alatt szolgált. A Mackókirálynőnél eddig a kiöregedett udvaronc nyugodt, szemlélődő szerepkörében láthattuk, mígnem egy napon ismét reá irányult az uralkodói figyelem. Ebben nagy szerepet játszott a képen látható, piros, kínai stílusú ruhaköltemény, melybe én öltöztettem az öreg majmot az udvar szórakoztatására. A produkció annyira elnyerte őfelsége tetszését, hogy a moncsicsi azóta első számú kegyenccé lépett elő, és mint udvarmester szolgálja úrnőjét. Azóta az uralkodói kegy jeleként számos más díszruhát is felölthetett. (Zokni, pelenka, fürdőruha, egyelőre nem mindig az adekvát testrészen.:)
Nagy örömömre szolgál, hogy élete alkonyán hozzásegítettem az agg udvaroncot éltető eleméhez, az uralkodói tetszéshez. (A jelek szerint mégis ruha teszi a majmot.:)

5 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

Épp ideje volt valami uralkodói történetnek, mert már nagyon hiányoltuk a Mackókirálynődet! :o)
/Na de simán lemajmozni egy moncsicsit?! :o))) Darwinnak lenne ehhez néhány szava.../

Belinda írta...

Csakis a szóismétlés elkerülése vitt rá e tettre! :)

a Matula ikrek írta...

Rendben, ez esetben nem értesítjük Darwint! ;o)

norono írta...

Na hát egy igazi moncsicsi!Ráadásul mekkora!Mackókirálynó épp hogy egy picivel nagyobb! :-)))

nadjasurrealist írta...

igen igen, Nádja Mackókirálynő megörökölte anyakirálynő első születésnapjára kapott Moncsicsi megamont!!!!

tetszik, a királynő és udvartartása történet, most új szárnysegéd lépett színre Kopasz baba, a Moncsicsinél 3 évvel fiatalabb óriás rongytestű, műanyag fejű baba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...