2011. február 24., csütörtök

Mese... Mese... Meskete

Kicsit lejjebb írtam a meseblogról, igen lelkesen, és mostanra megírtam a mesét is. Valahol a "minden vélt vagy valós hasonlóság a véletlen műve" és a "mű önéletrajzi ihletésű" között félúton téblábolva írtam meg a történetet a Mackókirálynőről (van, ki e nevet nem ismeri?:) és Belinda banyáról. 
Azért nem volt olyan súlyos a banya helyzete, mint a történetben:), de igaz, ami igaz a kis maci "oly húrokat pendített meg bennem, melyek azelőtt még sosem zengtek". (Ah...)
Nem nyitottam új blogot (már megint:) a mesének, hanem egy aloldalt, melyet fenn, Meskete címmel találsz meg. Majd még írok bele mesét, például arról, hogyan került a banya olyan siralmas állapotba. Nem, ne fordulj el legyintve, ez igazi tavaszi mese, semmi sötétség meg horrorság, a Mackókirálynő diadalmaskodik felettük.:) 
Remélem, áldozol rá pár értékes pillanatot az idődből, és nem fogod utólag megbánni.:) Gyerekek számára is ajánlott, nagykorú felügyelete nélkül is.:)

11 megjegyzés:

Cimbilimbi írta...

Úgy belefeledkeztem a mesébe, hogy még el is pityeredtem magam, mire a harmadik pánt is lehullott, már szipogtam rendesen. Várom nagyon a Belinda banyatündér múltjáról szóló mesét is :) Ki is találtam egy gyöngy-illusztrációt :)imbletro

Cimbilimbi írta...

:DDD Az imbletro nem hottentotta búcsúszó, a szóellenőrző mező helyett beírtam a kommentbe, és még én csodálkoztam, miért nem gépel a gépelőm :)

Tímel írta...

Nagyon helyes meskete :)
Olyan jó volt olvasni:)

belinda írta...

Köszi az értékes könnyeket és a dicséretet. :) imbletro:)

feketepillangó írta...

Nagyon szépre sikeredett ez a kis mese! Az én szemeim is könnybe lábadtak...:)

latinka írta...

Szuper! Jöhet az érettségire:)))

Belinda írta...

Latinka! Érettségi tétel lesz, vagy nekem kell újra érettségizni?:)

Monika írta...

Belinda!Ugye elküldted a meseblogra??????????? KÖTELEZŐ!!!!
Csodaszépen írsz!

Belinda írta...

Elküldtem!:)

latinka írta...

Természetesen tétel lesz,kortárs magyar irodalom:))

a Matula ikrek írta...

Önéletrajzi ihletés... banyatündér? :o)
Remek lett!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...