2013. augusztus 28., szerda

Nocsak!!! :O)


Jártomban-keltemben figyelmes lettem egy kirakatra... 


...olyan ismerősnek tűnt... Mi a manó!  Mondhatni, a manóba! 
Alvajáróként karkötőket adok el? Vagy súlyos amnéziában szenvedek? Netán a kettős személyiségem valóra vált, és Belinda banya életre kelt? (Nem valószínű, ez nem az ő stílusa... :)


Közelebbről szemlélve kiderült, hogy azért némileg tovább van gondolva a dolog (kivéve a két bekarikázott példányt, azok kísérteties hasonlóságot mutatnak az én karkötőimmel, hátul a masnik is megvannak ám, csak nem látszanak:).

A sok rám törő, ellentétes érzelem végül egyfajta szolid büszkeséggé és elégedettséggé olvadt össze, végül is ezek szerint tetszést arattam. Pláne még többre is értékelik a portékát, mint én, 250 Ft-tal. (Lehet, hogy árat kellene emelnem?)
Na ennyit erről, nem az első eset, és valószínűleg nem is az utolsó, tekintsük a siker jelének, hogy követőkre találtam.
:O)

Kiléptem B munkahelyről, így megint van szabadidőm, és úgy döntöttem, hogy kicsit jobban odafigyelek a belindás bizniszre (a fenti történet is erre sarkall:). Ennek keretében masnikutató blogbejegyzéseket írok a Meskának, mely 

itt 

olvasható, és az oldalsávban is követhető lesz ezentúl. Ha már masnikban utazom. :O)
Na meg a kalapka kisasszony is várja még a kérőket 31-én éjfélig




10 megjegyzés:

Unknown írta...

Milyen szepek!:)
Gratulalok, Belinda!

Belinda írta...

Mihez is? :O)

Zsófi írta...

Érdekes az biztos! :-) Örülök, hogy nem rossz érzésekkel tértél haza.

Mammka írta...

Háááát! Minden elismerésem,hogy ilyen gáláns nyugalommal tudsz átlépni a dolgon.
Én lehet,hogy berobbantottam volna a boltba.

Monika írta...

Az előbb is én voltam.:)

Belinda írta...

Mammka! Zárva volt. Ez tulajdonképpen kicsit felmentést jelent, mert ha nyitva van, akkor ott a dilemma, hogy csináljak ügyet, vagy ne. Így nincs utólagos körömrágcsálás, hogy "nem kellett volna", illetve "milyen gyáva vagyok"... :O)

erikastyle írta...

Ismerős a szitú, egy kis eltéréssel. Az én édes otthonos táblácskám teljesen az én találmányom, és az ország különböző kreatív üzleteiben látták, és még arra sem vették a fáradtságot, hogy a betűtípust megváltoztassák, vagy ne masnit tegyenek rá, még az anyag is ugyanaz. Teljesen le van koppintva. Mit tudunk tenni? Semmi! Vagy! Véd-jelezzük le? Mennyibe kerülne? Drága Belinda! Ne szomorkodj, nincs már a földön olyan amit ne koppintanának le. Kívánom készíts, alkoss még több szép masnikat! Imádom őket! :) Amit nyertem tőled karácsonykor, ma napig hordom telente! Puszi!

Belinda írta...

Erika! Jaj de örülök, hogy bevált a masnis, sajnos nagyon kevés a visszajelzés, és mindig szorongok kicsit, hogy vajon rendben működnek-e, már elég sokan vannak. :)
Ami a konkrét tárgyat illeti: valóban nem érdemes ezzel sokat foglalkozni, inkább előnyt kovácsolok belőle - jó kis marketing, már most kétszer annyian olvasták, mint egy "sima" bejegyzést. :O) És ami a fejemben van, azt úgysem tudják elvenni. :O)

Unknown írta...

A karkotokhoz! Szepeket csinalsz! Szivesen rendelnek is :)
(Ha mar masolnak, az ugyan bosszanto, de azt is jelenti, hogy nagyon jo vagy!:) )

Belinda írta...

Karina! Én is erre a következtetésre jutottam! :O)
Milyen karkötőt szeretnél? Írd meg az emilcímemre:
belindavilaga@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...