2013. november 23., szombat

Vásár & Macska

Hát... valahogy nem tudok kinőni abból, hogy "velem mindig történik valami"... :O) "Unatkozik, vegyen mosómedvét", vagy menjen életében először vásárra, és fogadjon örökbe életében először cicát.

Cica:
Miután eldöntöttem, hogy a cica az enyém lesz, találkoztam Jankával, a cicaaktivistával, és becserkésztük  a célszemélyt a szerdáról csütörtökre virradó éjszakán.


Majd azon melegében elvittük állatorvoshoz, ahol ivartalanították, és...
közölték velem, hogy ez egy echte kóborcica, lehetetlen lakásban tartani... Letaglózva tértem haza a vadmacskával. Janka javaslatára a fürdőszobában helyeztem el (ott nem tud hetekre elbújni), és próbálom meggyőzni  arról, hogy én vagyok az ő jótevője... Már egészen jól haladt a dolog (kevesebb, mint 1 méterre megközelíthettem, és percekig hallgatta a rögtönzött monológomat arról, hogy milyen szép és okos cica ő, és milyen jó gazdi vagyok én), amikor elkövettem azt a hibát, hogy lezuhanyoztam... Most megint itt tartunk...



Igen, az az...
Janka azt mondta, innen szép nyerni!
:O)

Vásár:
Holnap lesz a nagy nap, amikor debütálok mint vásárlánya. Ma elmentem terepszemlét tartani, hogy azért ne úgy pottyanjak bele a dologba, mint a macskatartásba.. :O) A terepszemlére őfelsége is elkísért, nagy lelkesedéssel vetette bele magát a kézműves-foglalkozásokba.


Enteriőr :)


Zsófi (mentorom:) portékája


Ez lesz az én helyem holnap (1. csarnok). Megvallom, vannak kétségeim, sőt tipródok: elég szép, nem túl drága, nem kevés? Nyugtalan éjszaka lesz (cica nélkül is...:)


Kedvencem ez a  házikó


Egy érdekes performansz


Királylány - őfelsége kedvence:


Őfelsége a zsákmányával. Már az elején kiszemelte, és semmi sem téríthette el - rázva, nem keverve... :O)



Holnap (vasárnap) várok mindenkit szeretettel egy 3. típusú talira! 



4 megjegyzés:

Monika írta...

A vásárra nagyon sok jót kívánok!!!!!
Cicaügyben: annó kaptunk egy cicát a lányomnak,igazi vadmacska volt szegény, rosszul bántak vele.Több,mint 1 hétig a garázsban tartottuk,mert különben nem láttuk volna soha többé.Szétkarmolt bennünket,mikor sikerült kézbe venni.Lánykám lassan megszelidítette, tünemény cica lett,nem benti,de bent is nagyon szeretett.Élete végéig nem nőtte ki azt,hogy ha jött idegen,akkor ő menekült .DE nagyon-,a legaranyosabb cicánk lett! 13 év után sajnos megbetegedett és elpusztult.Azóta is hiányzik.idő kérdése és megszelídited!!!

Belinda írta...

Köszi! Remélem, így lesz! :)

Palkó írta...

Sok sikert a vásárban! :)

A macsek... ahhoz pdig sok-sok türelmet kívánok! :)

Schnappy írta...

Kitartás a cicához, remélem hozzád szokik hamar! A vásár pedig remélem jól sikerült!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...