2015. február 2., hétfő

Megújuló Belindák (vonakodó banya:)

Az elhatározást pedig tett követte, és belevágtunk az ivókúrába. Nem ment egyszerűen, a banya napokig nem állt szóba a mugli Belindával, előbb fenyegetőzött, aztán alkudozni kezdett. Lemondott a cappuccinóról, aztán a kóláról, a sört utolsó erejéig védelmezte (legalább egy pohár esténként... nem lehetsz ilyen bigott!). Végül megtört az ellenállása a rendíthetetlen elszántság láttán. Számára soványka kompromisszum született: egy bögre tea mindennap, amit ő választhat (és nem, nem tehet bele bort...).


Az ivókúráról, amit elkezdtünk, 


olvashatsz bővebben, vagy a jobb oldalsávon, dr. Tiszta linkjén, ahol egyúttal a beígért kedvező hatások is láthatók. Engem momentán főként a fogyás érdekel, de az elsavasodás sem mellékes.
Merthogy így nézünk ki

Vigyázat, a nyugalmat megzavaró kép következik!


Az ünnepek alatt sikerült még két kilót rárakni. Tényleg simán beleférne két trendi Belinda XS mérettel.

Megcsináltuk az ilyen volt/ilyen lett képek első felét. Ilyen :O)



Aztán majd meglátjuk, milyen lesz hat hét múlva.





A puding próbája az evés, jelen esetben az ivás. A folyadékmennyiséggel (ha jól számolom, 3 l naponta, ha tartom magam az 1 l/30 kg-hoz) nem lesz nagy baj, eddig is sokat ittam. A folyadék minéműségével lesz inkább gond, főleg a banya szűköl szánalmasan a kedvenc söröskorsója felett. Az ivókúrához a dr. Tiszta által ajánlott Peridot ásványvizet használom. Már túl vagyunk a reggeli fél literen. Tényleg finom ízű (a banya maró gúnnyal vihog), és a sörnél mindenesetre olcsóbb.

Nyomon követheted a Belindák újjászületését/szenvedéstörténetét itt, a blogban, és aki kedvet kap a példánktól, keresse fel dr. Tiszta rendelőjét 


vagy 



5 megjegyzés:

Nagy Ági írta...

Jót derültem az írásodon. Tetszik a humorod. Nos én is koncentrálok, hogy nekem is meglegyen a szükséges napi vízfogyasztásom.

Barbaral írta...

:))) Sok sikert a kúrához!
Mi évek óta csak Peridot vizet iszunk, nagyon szeretjük. Nálunk ez állandó tartozék, nem kúraszerűen fogyasztjuk:). A gyerkőcök nem is hajlandóak más vizet inni.
Viszont a sör tele van B-vitaminokkal, remek stresszoldó, arról azért ne mondj le teljesen:D.

Palkó írta...

Kívánok Neked én is kitartást és sok sikert a kúrához!
Sajnos nekem már nincs bizalmam egyik ilyen "csodamódszerhez" sem, de most végre "életközelből" hallhatom valakinek a beszámolóját, amit el is hinnék... úgyhogy kíváncsian várom az eredményt! :)

király ildikó írta...

Köszi a drukkot!

Barbaral! Nem szakítottunk végleg a sörrel, de muszáj egy kis spártai önmegtartóztatás, mert a végén tényleg gurulni fogok. :O)

Palkó! Akik ismernek, tudják, hogy alapvetően szkeptikus vagyok. Azonban ez annyira egyszerű, könnyen elérhető, és nem utolsósorban olcsó módszer, hogy felfüggesztettem a kételkedést. :O)

Polly írta...

Kitartást és sok sikert kívánok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...