2015. február 6., péntek

Ez + az... És az ajándékodat megkaptad?

Folyik az ivókúra, tulajdonképpen egyáltalán nem vészes, napi több mint két liter Peridotot iszom, és egészen jól elvagyok. Emellett még lecsúszik egy finom tea és/vagy leves is. A banya beletörődött a sorsába, a képen a kompromisszum látható, a kedvenc söröskorsójából isszuk a vizet. :O)


Új mese és új kiemelt ékszerek vannak februárra, erről még nem is számoltam be a nagy ivókúralázban. A farsangi hangulatban báli mese született. :O)


találod a mesekezdeményt és az ékszereket, ilyesmiket:


Emellett februárban a szívvel ékes portékáim 15%-os kedvezménnyel kaphatók!


Január elköszönt, és ugye január végéig adtunk határidőt az adventi játék ajándékainak, hogy megérkezzenek a rendeltetési helyükre. Egy jelzést már kaptam, hogy nem talált haza az ajándék, és nagyon szeretném, ha mindenki más is, aki nem kapta meg, jelezné nekem. Persze az lenne a legjobb, ha nem lenne több ilyen eset, de ha mégis előfordult, ne maradjon homályban. Ugye dolgoztál sokat az ajándékodon, szeretettel csomagoltad, nem kevés pénzért postára adtad, és te nem kaptál semmit? Lehet ennek többféle oka, még olyan is, hogy a postán történt malőr. Ez esetben is az a legjobb, ha tud róla a feladó. Legrosszabb esetben azonban szándékosan csaptak be téged, és ezt ne hagyjuk! Se a kis ügyekben, mint amilyen ez (??? bár nem is olyan kicsi), se a nagy dolgokban ne hagyjuk most már, hogy az orrunknál fogva vezessenek. 
Ezért kérlek, hogy küldj egy emailt, ha nem kaptad meg az ajándékot!


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...