2015. február 22., vasárnap

Párnás bejegyzés (ivókúra kicsit van)


Megmutatom a díszpárnát, amit unokatesó meglepetésbulijára készítettem. Akart magának egy olyat, amilyeneket magamnak csináltam. Itt láthatók.


Nagyon örült neki, úgyhogy siker volt. A terítőt nem én horgoltam, valószínűleg nagynéném, akitől kézimunkázni tanultam annak idején. Teával festettem ilyen bézs színűre, egyébként (már eléggé kopott) fehér volt.

A szombat esti meglepetés buli nem tett jót az ivókúrának, pláne, hogy vasárnap meg nagybátyám 90. szülinapját ünnepeltük többfogásos ebéddel. :O) Ez is nagyon jól sikerült, az ünnepelt boldog volt, amit meg is érdemel az, aki 90 éves, végigcsinált egy világháborút, és mindazt, ami azóta történt.
Ám én nem mertem ezek után ma reggel ráállni a mérlegre. A banya is megkapta végre a sörét, és a kaják is isteniek voltak, nem beszélve az összesen ötféle tortáról! Szóval, nem! Most inkább szépen visszatérünk a Peridothoz, és majd a jövő hétvégén mázsálunk.. :O)

1 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

Hát, az ünnep az ünnep! Isten éltesse mindkettejüket! (meg a most egy darabig megint elégedetten gunnyasztó Banyát is!) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...