2015. március 2., hétfő

Ajándék szütyő barátnénak - Ivókúra folytatódik - Szenzációs hírek az udvarból


Ezt a horgolt kis táskát készítettem barátnénak, aki a Zeneakadémián avatta fel, igen megtisztelve a kis szütyőt. Direkt ilyen alkalmakra kérte, és az ő elképzelései alapján készült. Szerintem jó volt az elképzelés. :O)


A madzag ideiglenes, mert a fia (13) fog hozzá fonott pántot készíteni! Bizony! Majd mutatom!

Az ivókúra utolsó harmadába léptem, még két hét van hátra. Súlyom továbbra is 91 kg, ami szerintem a múlt hét végi családi tobzódáson felszedett, majd a hét folyamán leadott kilókkal lett változatlan. Rá kellett volna állni a mérlegre.
Továbbra is nagyobb drámák nélkül zajlik a kúra. A banya egy darabig elvolt a szombati sörével, ahogy az Ikrek találóan írta: "gyunnyasztott". Ám a csütörtöki Tesco-vásárláskor odacselezte a bevásárlókocsit a sörösrészleghez, a mugli Belinda észre sem vette. Nagy belső csata zajlott, ebből kívülről csak annyi látszott, hogy egy középkorú, erősen molett hölgy dermedten áll a sörösdobozok előtt, majd tétován átmegy a cicakajás sorba. Jó, hogy nem hallatszik ki ilyenkor semmi, mert a banyát elragadták az indulatai.
:O) 


Végül szenzációs képek az udvarból! Őfelsége a keleti küzdősportokkal ismerkedik - dzsúdózik. (Korábban kipróbálta a karatét és a capoeirát is.) Bronzérmet szerzett a tegnapi mérkőzésen, 4 hasonló súlyú fiúval lépett tatamira. A hírek szerint némi lányos elfogódottság után egyet "átdobott", így szerezte meg a 3. helyet. Később többet is át fog majd dobni... Egyszer mindent el kell kezdeni.
:O)

4 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

Helyes a szütyőke, és kedves, hogy családon belül kap egyedi pántot.

Hajrá mindkét Belindának, muszáj mindkettőnek szurkolnunk, hiszen mindkettejük céljaival tudunk azonosulni. :D

Óh, őfelsége lesz saját testőrsége is? Az átdobós eszmefuttatás pedig ördögi (lám, a banya nem hallgat sértődötten). :D

a Matula ikrek írta...

Kinagyítva is megnéztem a képeket, hát hova nő már ez a gyerek, és milyen szépséges!!! :)

Monika írta...

Csodaszép a zeneakadémiás szütyő!!!!

Belinda írta...

:O)
Köszi, Mamka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...