2012. május 28., hétfő

Gyergyermekmeknapnap :)

Nem ment el  a maradék kis eszem, csak nosztalgiázok.:) Hajdanán, amikor még a "nemzeti ünnepek" (mint pl. november 7.:), ki voltak plakátozva, hogy el ne felejtsük őket, volt egy gyermeknapi plakát, amin három sorban volt a szó. És ha több plakátot ragasztottak egymás mellé (ami gyakori volt, mert így gyorsabban végzett az "utca hírmondója"), akkor a dolog így festett:



(Komolyan volt egy ilyen plakát, akkoriban nem cifráztuk a dolgokat: Cipőt a cipőboltból, Éljen május 1., Téged vár a Papírgyár! Ilyenek... :)

Namostan ami a konkrét  ünnepet illeti, ma átnyújtottam őfelségének az aktuális ajándékot, Póni Pannit. Elnyerte őfelsége tetszését, és mint látható, nyugvópontra jutott.:)



Íme néhány korábbi fotó az uralkodóról (hogy azért ő is látsszon, mert ma nem kegyeskedett belenézni a kamerába:)



Figyeljük meg a nyak és a váll tartásából sugárzó erőt és elszántságot! Itt, kérem, komoly érdekérvényesítő képességgel állunk szemben. Azért ez nem jelenti azt, hogy őfelségével ne lehetne beszélni: a 2. képen látható konferenciák általában eredményesen zárulnak. Ám néha nem. Olykor a konfliktus összecsapásokba torkollik, és ahogy az utolsó képen látható, őfelsége keményen állja a sarat, sőt, valahol mélyen élvezi is a küzdelmet.:)

2 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

Póni Panni sk. gyártmány? Klasszisokkal jobb, mint a műanyag változatok!
Hova nő már ez a csajszi???

Farci írta...

Gratulálok!
Éljen a muskátli! És június :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...